Mit nyújt az otthonrol.hu?

Sebességet – Az otthonrol.hu a hazai piac első és legnagyobb crowdsourcing rendszere több mint 20 000 aktív munkavállalóval. A rendszer nagy volumenű feladatok gyors elvégzését teszi lehetővé azáltal, hogy a feladatot feldarabolja, majd a sok kis feladatrészt egyidejűleg kiosztja több száz munkavállaló számára.

Minőséget – Az adott feladatra levizsgázott munkavállalók által elkészített feladatrészek minőségét lektorok ellenőrzik, a megbízóhoz az otthonrol.hu rendszeréből már csak a minőségileg kifogástalan eredmény kerül vissza.

Alacsony árat – Az automatizált folyamat lehetővé teszi, hogy a munkavállalók otthonról, saját infrastruktúrájukon dolgozzanak, így az otthonrol.hu a megbízást gyorsan, kiváló minőségben és rendkívül kedvező áron tudja elvégezni.

 

Az otthonrol.hu küldetése

Az otthonrol.hu célja, hogy otthonról végezhető munkákat biztosítsunk GYES-en, GYET-en lévő kismamák, diákok, ill. a munkaerőpiacról kiesettek – pl. mozgáskorlátozottak – számára. Olyan munkák biztosítására törekszünk, amelyhez ADSL vagy kábeles internetre – esetenként mikrofonos fülhallgatóra – van csak szükség. A folyamatos munkák biztosítása mellett törekszünk a hatékony munkavégzéshez megfelelő weboldalt is biztosítani, amellyel kapcsolatosan minden építő jellegű észrevételt köszönettel fogadunk. Mindent elkövetünk, hogy munkatársaink számára minél több és minél érdekesebb, otthonról végezhető megrendelést biztosítsunk. A munkákhoz sok sikert kívánunk. az otthonrol.hu csapata.

Forrás: otthonrol.hu